Pozor na koloidní stříbro!

01.01.2014 19:57

Je koloidní stříbro opravdu účinné? Někteří lidé se vás snaží okrást o vaše těžce vydělané peníze. Koloidní stříbro může způsobit nevratné a celoživotní poškození vašeho těla!

Koloidní stříbro není nic víc než roztok vody a jemný prášek stříbra, které můžete pít nebo se jím potírat. Obchodníci říkají: Výzkum ukazuje, že koloidní stříbro má antimikrobiální vlastnosti, a proto může být výhodné pro kulturisty jako způsob, jak zabránit infekcím a nemocem.

Nevěřte tomu! Koloidní stříbro je nebezpečné a může dojít k Argyria - stav, kdy kožní vrstva změní barvu, protože stříbro se akumuluje pod kůží. Stříbrné ložiska pod kůží reagují na sluneční světlo a produkují stříbřící účinek.

I když se to nemusí zdát nebezpečné, zvažte to: účinky jsou trvalé.

Faktem je, že zatímco koloidní stříbro je opět uváděno na trh, jako zázračný všelék na každou známou nemoc, NEFUNGUJE a neexistuje žádný vědecký důkaz o tom, že by bylo zdraví prospěšné. Nejhorší ze všeho je, že je to nebezpečné a může to zničit váš život.

Boj s bakteriální infekcí a prevence nachlazení, které mohou vyplynout z tréninku, lze nejlépe dosáhnout správnou výživou, inteligentním doplňování vitamínů, přiměřeným odpočinkem a snížením objemu tréninku.

 

 

Kulturistika jinak